Kies een medische vragenlijst & medische literatuur

Een belangrijk aspect voordat u start met uw onderzoek is het volgende. Begin altijd met het inwinnen van zo veel mogelijk informatie en zorg dat u de literatuur goed beheerst zodat u op de hoogte bent van alle ins en outs wat betreft een medische vragenlijst en  onderzoek doen in het algemeen. U heeft hier veel profijt van in het vervolg van uw onderzoek en u komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Om u op weg te helpen hebben wij alvast een selectie gemaakt van medische  literatuur en onderzoek doen.

Onderaan de pagina kunt u vervolgens de gewenste medische vragenlijst of enquete uitkiezen.

Medische literatuur & onderzoek doen

Om te beginnen hebben wij voor u een selectie gemaakt van interessante medische literatuur en onderzoek doen in het algemeen. Hoe moeten we bijvoorbeeld verkregen gegevens verwerken en analyseren voordat u ze in uw scriptie of onderzoek opneemt?

Nederlandse medische literatuur:

Tip 1: Het schrijven van een medisch-wetenschappelijk artikel
Het schrijven van wetenschappelijke artikelen moet worden geleerd. Het voornaamste doel van een medisch-wetenschappelijke publicatie is het overbrengen van informatie.De voorschriften en conventies die daarbij gelden, staan….lees verder

Tip 2: Merck Manual Medisch handboek
Dit studieboek over Middle management & bedrijfsvoering sluit perfect aan bij …. lees verder

Tip 3: Medisch woordenbook
Dit boek is samengesteld met medewerking van diverse artsen en deskundigen. Van A tot Z worden allerlei voorkomende ziektes en aandoeningen en medische begrippen uitgelegd. Een handig naslagwerk voor…lees verder.

Gegevens verwerken en analyseren

Strategische marketingplanning
Hoe moet u een strategisch marketingproces opstarten? Dit handboek geeft u alle handvatten welke u nodig heeft om op de juiste wijze te plannen en.. Lees verder.

Inleiding SPSS 20 
SPSS, het bekende programma voor het analyseren van statistische gegevens. Dit boek bouwt voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS en..Lees verder.

Marketing, de essentie
Topmarketeers hebben allemaal dezelfde missie: de klant centraal stellen in de marketing. Hedendaagse marketing draait volledig om het creëren van klantwaarde en.. Lees verder.

Ook voor het doen van een medisch onderzoek zijn vragenlijsten nodig. U kunt direct een aantal voorbeeld enquête (s) en vragenlijsten gratis downloaden.

Kies één van de medische vragenlijsten om te downloaden:

Medische vragenlijst A

Medische vragenlijst B

Medische vragenlijst sport

Let wel op: lees elke vragenlijst of enquête voorbeeld goed door en pas de enquêtevragen aan, indien nodig, aan de specifieke eisen van uw marktonderzoek, onderzoek of enquête. Alleen zo kunt u een goede online enquête maken.