Blog over enquetes en klanttevredenheidsonderzoek doen

Hoe een goed klanttevredenheidsonderzoek afnemen dmv een enquete?

Bij klanttevredenheidsonderzoeken maken we gebruik van enquêtes om de nodige informatie te verkrijgen. Naar gelang de informatiebehoefte moeten we niet alleen onze onderzoeksmethode aanpassen maar ook de manier waarop we de informatie verzamelen… lees verder

 

Klanttevredenheidsonderzoek bij patiëntenopname in een ziekenhuis dmv enquete

Samen met de zorginstellingen worden de randvoorwaarden voor het onderzoek en de samenwerking vastgelegd. De omschrijving van de toekomstige werkzaamheden en de bijbehorende verantwoordelijkheden worden doorgenomen. Daarbij wordt ook vastgelegd welke bevoegdheden worden toegekend aan de uitvoerders van de opdracht. Er wordt ook een tijdsplanning opgesteld… lees verder

 

Klanttevredenheidsonderzoek; stel vragen en meet de tevredenheid van de klant

We weten allemaal dat tevredenheid van de klant (klanttevredenheid) essentieel is voor het voortbestaan van onze organisaties en bedrijven. Hoe komen we erachter of onze klanten tevreden zijn? De beste manier om erachter te komen of uw klanten tevreden zijn is om het ze te vragen. Wanneer u een klanttevredenheidsonderzoek uitvoert. Is het van belang wat u de klant vraagt zodat u weet wat de klant belangrijk vindt.  Hoe, wanneer en hoe vaak u deze vragen stelt is ook van belang.
Echter, de belangrijkste zaak voor het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek is, wat u doet met de…. lees verder.

 

Het belang van de juist klanttevredenheidsonderzoek vragen

Bent u net zo, zoals veel organisaties vandaag de dag? U hebt een geweldig product of dienst, maar u kan het gewoonweg niet genoeg verkocht krijgen aan andere bedrijven of consumenten, om er zo een flinke winst aan over te houden.
Terecht vraagt u zich af, waarom is dat? Het komt vaak voor dat een organisatie worstelt met het bereiken van haar klanten, één van de meest voorkomende redenen is dat… lees verder.