Kies een vragenlijst liefde & literatuur vragenlijst liefde

Een belangrijk aspect voordat u start met uw onderzoek is het volgende. Begin altijd met het inwinnen van zo veel mogelijk informatie en zorg dat u de literatuur goed beheerst zodat u op de hoogte bent van alle ins en outs wat betreft een vragenlijst over liefde plus onderzoek doen in het algemeen. U heeft hier veel profijt van in het vervolg van uw onderzoek en u komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Om u op weg te helpen hebben wij alvast een selectie gemaakt van Nederlandse literatuur op gebied van leifde en onderzoek doen.
Gevolgd door informatie over klanttevredenheid & tevredenheid onderzoek.

Onderaan de pagina kunt u vervolgens de gewenste vragenlijst liefde uitkiezen.

Literatuur liefde & onderzoek doen

Om te beginnen hebben wij voor u een selectie gemaakt van interessante literatuur wat betreft liefde en onderzoek doen in het algemeen. Hoe moeten we bijvoorbeeld verkregen gegevens verwerken en analyseren voordat u ze in uw scriptie of onderzoek opneemt?

Nederlandse literatuur liefde:

Tip 1: Verslaafd aan liefde
In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen….lees verder.

Tip 2: Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus 
Sinds het verschijnen van Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren van verkocht. Het geheim van dit boek? Mannen en rouwen denken, voelen, communiceren en liefhebben..lees verder.

Tip3: Liefdesbang
Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als…lees verder.

 

Gegevens verwerken en analyseren

Strategische marketingplanning
Hoe moet u een strategisch marketingproces opstarten? Dit handboek geeft u alle handvatten welke u nodig heeft om op de juiste wijze te plannen en.. Lees verder.

Inleiding SPSS 20 
SPSS, het bekende programma voor het analyseren van statistische gegevens. Dit boek bouwt voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS en..Lees verder.

Marketing, de essentie
Topmarketeers hebben allemaal dezelfde missie: de klant centraal stellen in de marketing. Hedendaagse marketing draait volledig om het creëren van klantwaarde en.. Lees verder.

Informatie vragenlijst liefde

Volgt.

Kies de vragenlijst liefde om te downloaden:

Vragenlijst liefde

Let op: lees elke vragenlijst of enquete voorbeeld goed door en pas de enquete vragen aan, indien nodig aan de specifieke eisen van uw marktonderzoek, onderzoek of scriptie. Alleen zo kunt u een goede online enquete maken.