Kies een brand extension enquete of vragenlijst & literatuur brand extension

Een belangrijk aspect voordat u start met uw onderzoek is het volgende. Begin altijd met het inwinnen van zo veel mogelijk informatie en zorg dat u de literatuur goed beheerst zodat u op de hoogte bent van alle ins en outs wat betreft brand extension onderzoek & onderzoek doen in het algemeen. U heeft hier veel profijt van in het vervolg van uw onderzoek en u komt niet voor onverwachte verassingen te staan. Om u op weg te helpen hebben wij alvast een selectie gemaakt van Nederlandse en Engelse literatuur op gebied van brand extension onderzoek en onderzoek doen. Gevolgd door informatie over brand extension onderzoek.

Kies een type brand extension enquete om te downloaden:

Merkbekendheid Enquete merkbekendheid en merkextensie Brand equity Enquête brand equity Enquête brand equity meetinstrument
Merkbeleving Enquête merkstrategieEnquête merkbeleving Brand extension Brand extension

Literatuur brand extension onderzoek & onderzoek doen

Om te beginnen hebben wij voor u een selectie gemaakt van interessante literatuur wat betreft brand extension onderzoek en onderzoek doen in het algemeen. Hoe moeten we bijvoorbeeld verkregen gegevens verwerken en analyseren voordat u ze in uw scriptie of onderzoek opneemt?

Nederlandse literatuur brand extension onderzoek:

Tip 1: Maak je merk cool
Een inspiratiebron voor marketeers met tientallen casestudy’s; De perfecte combinatie van wetenschappelijke en commerciële inzichten uit marktonderzoek Generatie Y (13 – 29 jaar vandaag) is de meest reclamekritische generatie. Maar… Lees verder.

Tip 2: Merk toch hoe sterk
Merk toch hoe sterk is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een toonaangevend boek op het gebied van merken. Zo geeft het bijvoorbeeld een brede inzage in de belangrijkste stappen die genomen moeten worden om een merk tot een… Lees verder.

Tip 3: Strategisch merkenmanagement .
Strategisch merkenmanagement gaat over merken, waarom merken belangrijk zijn, wat ze betekenen voor consumenten en professionals en wat organisaties moeten doen om ze op de goede manier te beheren. Het boek bestrijkt het complete vakgebied en maakt door de vele cases en voorbeelden de alledaagse praktijk van branding inzichtelijk… Lees verder.

Engelse literatuur brand extension onderzoek:

Tip 1: Brand expedition
Waar we ook gaan en staan, we worden altijd omringd door merken. Toch vragen we ons zelden af hoe ze zijn ontstaan.Welke filosofie… Lees verder.

Tip 2: Designing Brand experience
To successfully establish an emotional bond with the customer, marketers have to access the mind and heart. Put the customer in…. Lees verder.

Tip 3: Marketing Communication Strategy
Marketing Communications Strategy is an introduction to the theory and contemporary practice of marketing communications. This English-language edition of Marketing communicatie strategie closely mirrors the content and structure of the 2010 Dutch-language edition…. Lees verder
.

Gegevens verwerken en analyseren

Strategische marketingplanning
Hoe moet u een strategisch marketingproces opstarten? Dit handboek geeft u alle handvatten welke u nodig heeft om op de juiste wijze te plannen en.. Lees verder.

Inleiding SPSS 20 
SPSS, het bekende programma voor het analyseren van statistische gegevens. Dit boek bouwt voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS en..Lees verder.

Marketing, de essentie
Topmarketeers hebben allemaal dezelfde missie: de klant centraal stellen in de marketing. Hedendaagse marketing draait volledig om het creëren van klantwaarde en.. Lees verder.

Informatie brand extension onderzoek

Een brand extension is een merk extensie (merkuitbreiding) en houdt in dat een product van een geheel andere categorie onder hetzelfde merk gelanceerd wordt en dus gebruikmaakt van dezelfde merkwaarden.
Wanneer een nieuw merk wordt gecombineerd met een bestaand merk, kan de merk extensie ook sub-merk worden genoemd. Bestaande merk wordt dan parrent brand genoemd.

Brand extensions kunnen worden verdeeld in twee categorieën:
-Line extensions
-Category extension

Voorbeelden:
Pall Mall sigaretten en kleding

Ferrari raceauto’s en notebooks

Shell benzine en stratenboeken

Volkskrant krant en single’s event

Libelle en Libelle’s Zomerweek

Porsche waterkoelers

Pampers babydoekjes

Ook voor het doen van brand extension onderzoek zijn vragenlijsten nodig. De vragenlijsten die u hier vindt hebben vooral betrekking op de brand extension van een merk. U kunt direct een aantal voorbeeld enquête (s) en vragenlijsten gratis downloaden.

Kies een type brand management enquete om te downloaden:

Enquête brand extension

Let wel op: lees elke vragenlijst of enquête voorbeeld goed door en pas de enquêtevragen aan, indien nodig, aan de specifieke eisen van uw marktonderzoek, onderzoek of enquête. Alleen zo kunt u een goede online enquête maken.